PeR DaShUrI
Mësoni Dashurinë......

PO, ajo është dashuri!

- Duart të dridhen, zemra shpejt të rreh, a edhe fryma të ndalet!? Ajo nuk është dashuri, ajo është pëlqim.
- Nuk mundesh ta largosh shikimin apo duart nga ajo!? Ajo nuk është dashuri, ajo është nevoj!!!
- Krenar je ndaj saj dhe don që ta prezantosh para krejtve!? Ajo nuk është dashuri, ajo është gëzim!!
- E dëshiron sepse e din se ajo është ktu praj teje!? Ajo nuk është dashuri, ajo është vetmi!!
- Me atë je sepse ajo të don!? Ajo nuk është dashuri, ajo është ngushëllim!!!
- Me atë je sepse të puth dhe të mban për dore!? Ajo nuk është dashuri, ajo është pasigurtësi!!
- Zemra të kërcen pasi ta shohësh!? Ajo nuk është dashuri, ajo është pasion!!!
- I fal të gjitha gabimet sepse kujdesesh për atë!? Ajo nuk është dashuri, ajo është shoqëri!!!
- Cdo dit i tregon se ajo është e vetmja për të cilën mendon!? Ajo nuk është dashuri, ajo është zemërgjanësi!!!


- Zemra të dhem dhe gjithqka tek ti rëzohet kur ajo është e mërzitshme!? PO, ajo është DASHURI!!
- Të tërhiqin edhe tjera, por ti mbet me atë pa asnjë fjal për pendim!? PO, ajo është DASHURI!!
- I pranon të gjitha problemet e saja, sepse edhe ti je pjes e asaj!? PO, ajo është DASHURI!!!
- Me atë je sepse në të njejten kohë ndjen gëzim, dhimbje dhe kënaqësi!? PO, ajo është DASHURI!!!
- Do ta japësh edhe jetën për atë!? PO, ajo është DASHURI!!!

Dashuri apo jo?

A jeni pyetur ndonjëher a egziston dashuri ndërmjet meje dhe partnerit? A jemi të lindur për njëri me tjetrin ose kjo është vetëm "dashuri në kalim"? A do të zgjat kjo cka e kemi përgjithmonë?
A është ai/ajo personi i vërtetë për mua? Në qoftë se është, ja përgjigje në ndonjë prej pyetjeve tua, pastaj vet perfundoni se a egziston ndërmjet juve dashuri apo jo?

1. A e trajtoni personin që keni dal si person ose si send?
Në qoftë se dilni me të vetëm se është i/e bukur, vetëm për atë qe ai/ajo do ta paguan ushqimin, ose vetëm sepse do tju vozit me vetur, ajo NUK është dashuri.

2. A do të dilni me të vetëm në qoftë se nuk ka puthje, prekje dhe seks?
Në qofte se dilni, ajo ËSHTË dashuri.

3. A jeni ju te dy të gëzuar kur jeni vetëm apo duhet që të ket edhe ndonjë shok/qe aty që të jeni të gëzuar?
Në qoftë se jeni të gëzuar kur jeni vetëm, ajo ËSHTË dashuri.

4. A pajtoheni?
Nëse cdo dit hidheroheni dhe pastaj pajtoheni, lëndoheni dhe bëheni xheloz njëri me tjetrin, ngacmoheni dhe kritikoheni vazhdimisht, më mir keni kujdes, ajo NUK është dashuri.

5. Ende doni që të dilni me të ose atë e bëni vetëm prej mërzitshmëris?
Në qoftë se doni që të dilni, ajo ËSHTË dashuri.

6. A mundeni që të jeni totalisht të hapur dhe të natyruar njëri me tjetrin?
Në qoftë se njëri prej jush (ose të dyt) jeni egoist, të dyftyrshëm, ndjeheni të pakufizuar ose të paaftë që ti tregoni ndjenjat, atëher ajo NUK është dashuri.

7. A jeni të realt?
Ju duhet që të jeni të aftë që ti tregoni problemet e mundshme për në ardhmëri. Në qoftë se tjerët ( jo partneri ) thojnë se janë të habitur që jeni ende së bashku, se ju dukeni shumë më ndryshe, se kanë dyshime në zgjedhjen e juaj, më mir shikoni mir në këtë lidhje. Ajo NUK është dashuri ( ose mund të jet nëse i rregulloni problemet ).
8. Njëri prej juve mer më shumë se sa tjetri?
Në qoftë se është ashtu, pa mar parasysh se sa ju pëlqen ajo gjendje, ajo NUK është dashuri.

9. A e shikoni partnerin si një pjesë e të ardhmës?
Në qoftë se është ashtu, a edhe nëse ëndrat duken të vërteta, atëher ajo ËSHTË dashuri.


Numerologjia e dashuris
Karakteri juaj në dashuri reflekton në numrin tuaj përfaqësues. Gjetja e numrit bëhet, duke mbledhur numrat e ditëlindjes dhe të muajit tuaj të lindjes dhe shndërrimi i tyre në numër njëshifror në mes të 1 dhe 9.
Për shembull: Nëse keni lindur më 18 qershor (18+6=24) dhe 2 + 4 = 6) domethënë, numri përfaqësues është 6.

NËSE JENI 1:

Jeni të pavarur, impulsiv dhe spontan. Dëshironi që vetë të arrini deri tek suksesi. Në planin sentimental ju udhëheq pasioni, ju doni ose nuk doni, dhe silleni në harmoni me këtë. Keni nevojë që të jeni krenar me partnerin tuaj (por, edhe pse ju atë vetë e zgjidhni, keni vështirësi kur duhet t'i bëni disa lëshime, të sakrifikoni pak liri, ndaj më tepër e doni partnerin pak më të bindur). Duke qenë se jeni të guximshëm dhe dinamikë, ju jeni forca lëvizëse e perandorit.

NËSE JENI 2

Ju e dini se çfarë do të thotë koketim, tërheqje, "dashuri e përjetshme". Jeni të butë, krejtësisht sensibël, jeni të aftë t'iu përshtateni të tjerëve dhe t'iu bëni shërbime. Vërtet është vështirë të jetoni të vetmuar dhe keni nevojë që me dikë të ndani ndjenjat. Jeni të hapur ndaj shoqërisë dhe dëshironi që me të të jetoni në harmoni, ndaj ndiqni vetëm një rrugë: rrugën në të cilën zemra ju drejton.

NËSE JENI 3

I pushtoni të tjerët me natyrën tuaj artistike , me shpirtin tuaj të gjallë, brilant dhe me kuptimin për humor, por edhe me nevojën për të qenë të pavarur. Mbi të gjitha e doni lirinë. Jeni shpirtgjerë dhe plot pasion në dashuri, i frikësoheni vetëm monotonisë sentimentale e cila mund t'ua vrasë jetën tuaj. Për ju dashuria duhet të jetë lojë sentimentale. Në të kundërtën, ju asaj nuk i dorëzoheni. Thjesht, duhet t'jua ofrojë lirinë dhe të mahnitet me ju.

NËSE JENI 4

Lidhjet kalimtare? Flertet për një ditë? Nuk është kjo për ju. Ju jeni të dashur, sensibël, të butë , ndaj për dashuri ju nevojitet siguria, sinqeriteti, respekti – juve ju ndjell ndershmëria, bota e ndjenjave, e kurrsesi marrëzitë . Jeni posesivë dhe besnikë (sipas rregullit) , prandaj largojuni dashurisë në shikim të parë, pasioneve që mund të shërthejnë... dhe të shuhen.

NËSE JENI 5

Nëse flasim drejt, për ju nuk do të mund të thuhej se jeni prej atyre që fluturojnë nëpër retë dhe ëndrrat e dashurisë. Çfarë dëshironi ju? Lirinë, aventurën, udhëtimet, miqësitë dhe atë që është e re. Keni temperament të vrullshëm, jeni të padurimshëm dhe energjikë, ndaj çdo gjë tek ju ndodh papritur dhe spontanisht. Çdo gjë do të dëshironit të provonit, t'i ndani gëzimet tuaja, dhe me magnetizmin dhe sharmin tuaj të lindur i tërhiqni të tjerët, ju mendoni se çdo minutë dashuri meriton të përjetohet.

NËSE JENI 6

Gjashta është numër i harmonisë dhe dashurisë. Keni natyrë romantike dhe të mbrojtur, ndaj jeni të gatshëm të jepni shumë për të përjetuar qetësisht dashurinë tuaj (në këtë rast dashurinë do të duhej ta shënonim me shkronja të mëdha). Ju magjeps bukuria, kurse keni një ndjeshmëri të theksuar. Nga ana tjetër, ju nevojitet të jeni të qetë, të mbrojtur, sepse ju lidhjet e paqëndrueshme lehtë ju nxjerrin nga ekuilibri.

NËSE JENI 7

Shtata, numri i fshehtësive, e bën edhe shpirtin tuaj misterioz; nuk i tregoni lehtë ndjesitë tuaja. Jeni temperament i llojit të vet, të pavarur (mbase edhe të vetmuar!) dhe për ju joshja e polit tjetër nuk do të thotë se duhet të jetë intelektuale. Në të vërtetë, ju mund të dukeni indiferentë, por në thellësi të shpirtit ju jeni sensibël dhe në ju vlojnë ndjenjat. Ju nuk thoni lehtë: "Të dua!", këtë e tregoni në tjetër mënyrë. I mbetet partnerit tuaj që ta zbulojë fshehtësinë tuaj, të depërtojë në atë mister.

NËSE JENI 8

Teta, numri i fuqisë, jua jep edhe dëshirën e fuqishme, ndaj tërheqja juaj ndihet në rrethin tuaj. Për ju përvetësimi në dashuri nuk është "cikërrimë": kur doni, doni intensivisht. Për nga karakteri jeni besnik, të hapur dhe të plotë; ndjenjat i keni të drejtpërdrejta dhe me ju partneri e di se çfarë duhet bërë. Kur ju jeni në pyetje, pasioni dhe besnikëria duhet ta nënkuptojnë njëra-tjetrën, sepse ju nuk përfillni asgjë që është gjysmake.

NËSE JENI 9

Nënta, numri i fundit, është numër i idealizimit. Jeni shpirtmëdhenj, të durueshëm, zemërgjerë. Nuk jeni "romantikë" në dashuri, por jeni sentimentalë ( e vëreni dallimin?). Keni nevojë që të tjerët t'jua konfirmojnë dashurinë të cilën ndiejnë. Jeni shumë intuitivë, psikologë, lehtë i përvetësoni të tjerët dhe njerëzit kanë besim në ju. Për nga karakteri jeni joshfrytëzues, i doni njerëzit dhe për ju dashuria nuk është vetëm bashkëjetesë, por edhe bashkëpunim.

Cka don te thot fjala "Partner" dhe si ta perfitoni ate

Ndoshta plotesim i kohes se lire apo kapje per dore apo ndoshta dhe puthje. Fjala partner fshehen shume nenkuptime. Para se gjithash duhet te fillohet me faktin qe duhet te ndjeheni te lumtur dhe te dashuruar. Ekzistojne shume gjera interesante mete cilat do ndjejne kenaqesi te dy palet.
Mund te sherbeheni me imagjinate dashurie. Ktheni sharmin e lidhjes, ate sharm qe ka ekzistuar ne fillim te lidhjes. Nuk duhet te pushtohet partneri vetem ne fillim por edhe me pas duhet te luftoni per pushtimin e partnerit. Por si? Ekzistojne milion m]nyra per te. Gjitheka ekziston vetse ju duhet te perkujtoheni...

1. Dhuroni lule ( vlen per meshkujt). Dhurimi le te jete nga dashuria dhe e dhuruar me dashuri. Don te thote nuk duhet t’i thuani qe do i dhuroni lule, sepse nuk do jete befasi. Por si mos t’ju v]rej? Perderia ajo vjen kah ju fshehini lulet me duart tua mbas shpine. Putheni, dhurojani lulen dhe thoni “ Te dua”.

2. Pergatitni darke (vlen per meshkujt). Mund t] jete shume e thjeshte, por prapse prap kujdesuni per detajet, sepse sa do q te jete e thjeshte darka, disa detaje kane vlere te vecante. Bleni qiri dhe ndizeni, merrni nje gote t bukur jo te perditshme dhe mbusheni me ndonje pije ( vere, liker dhe ngjashem ne mvaresi se cka do hani). Shuani dritat dhe lereni te djeget qiriu. Leshoni pak muzike, te lehte dhe per dashuri.

3. Nese keni bazen apo jeni dikund   afer ujit, ateher] shfrytezoni fuqin] tuaj te filozofise se dashurise. Nese keni gitare atehere kendoni ndonje kenge tuajen.

4. Ftojeni partnerin tuaj ne shtepi te ju. Shtrati le te jet] perplot me fleta trendafili, lidhjani syte qe mos te sheh. Me pas zgjidhni syte dhe puthuni. Le te jete arsye per dicka romantike.

5. Derisa jeni ne kafic dhe ambienti eshte i thjeshte ( ka muzike te larte, aheng dhe tjeter) dhe nese gjendeni afer ndonje muri, ateher] shtyjeni partnerin lehte dhe me dashuri, kapjani duart dhe filloni ta puthni kah qafa dhe lehte kiceni kah veshet.

Dhe mbani mend: gjdoher beni dicka te ndryshme se askush nuk i don perseritjet

Femra e unët për seks cdo 15 minuta  

Mbi 50 përqind e femrave pranojnë se janë "të nxehta" në ndonjë prej kolegëve, kurse 36 përqind mendojn se duhet të ken afera në zyre...

Nuk kanë vetëm meshkujt fantazi seksuale me pasion. Hulumtimi i "Dating Direct" nga britania ka treguar se femnat mendojnë në seks mesatarisht nga 34 her në kohën e punës. Sipas analizës për jetë intime të polit të ndijshëm, femrat lëshohen në fantazi seksuale në cdo 15 minuta. Në hulumtimin e servisit më të madhë britanik për ndërhymit për takime dashurie janë gjindur 1000 hulumtues. Autorët komentojnë se rezultatët e këtilla janë të kuptueshme.

Pikërisht, secila e dyta femër nga të intervjuanët ka deklaruar se nuk mund ta vlerëson jetën intime si të kënaqshme. Për atë arsye një nga provokimet më të fuqishme është dhënia e mendimeve pasionuese të vendpunimit të tij.

7/10 nga zonjat e anketuara kanë deklaruar se fantazojnë në temën seks më shum se një ore në dit. Shumica e atyre kanë pranuar se nëse nuk paramendojnë marrëdhenie intime me të dashurin e saj, më së shpeshti fantazojnë për njerëz që pa dashur i takojnë mbrena ditës. Një pjesë e madhe e femrave jo rallë me mendjen iu kthehen të dashurve të mëparshëm. Mbi 50 përqind e femrave pranojnë se janë "të nxehta" në ndonje prej kolegëve, kurse 36 përqind mendojnë se duhet të kenë afera në zyren e tyre që të kenë në cka të mendojnë kur të shkojnë në shtëpi. Para kompjuterit gjatë ditës mund të lejojnë të mendojnë edhe në partnerin e tyre, nëse ai është sjellur mir natën e kalume.

Rreth 40 përqind nga të hulumtumit kanë pranuar se fantazojnë për burrë tjetër kur janë në krevat me partnerin e vet. Shtatë përqind nuk e fshehin se kur kan marrëdhënie e therasin dashnorin me emër tjetër.

Tradicionalisht mendohet se djemt mendojnë në seks. Por, ky hulumtim tregon se femrat mir e din se qka i është e nevojshmë në krevatin dhe se nuk janë më pak të nxehta se sa poli tjetër.


10. A do të jet pagesa e madhe?
9. A do ta paguaj ajo atë qka e ka porosit apo do të duhet unë?
8. Cili është rezultati i ekipës sime favorite?
7. Femna në tryezën tjetër është shumë e fortë!
6. Aq është e ngrohtë ( femna me të cilën është).. e paramendoj si është kur do të ishte e xhveshur!
5. A do të ket seks me mu?
4. Ku mund të shkojmë të kemi seks tani?
3. Cili seks pozicion i është favorit?
2. Shpresoj se Genta ( femna tjetër ) nuk do ta marr vesht për këtë!

Dhe më në fund
1. Shpresoj se bërtet si Xhena Xhejmson.

Përfundim: Meshkujt në takimin e parë mendojnë vetëm në seks, pare dhe fudbol.10. Duhet të sjellem si zonjë
9. Nuk guxoj të ha shumë.
8. Flokët i kam haos!
7. A jam e mërzitshme.
6. A e kam dekoltën taman të çelur?
5. Nuk duheshte ti mbaj këto jelek.
4. A më shihet barku?
3. A do të më puth pastaj?
2. Shpresoj se puthet mirë

Dhe pyetja më famoze që femnat e përdorin cdoher

1. A dukem e trashë?

Përfundim: Femnat në takimin e parë mendojnë vetëm në dukjen e tyre.  Ja katër këshilla se si ta mbroni lidhjen tuaj

1. Gjejni kohë për partnerin
Patjetër duhet të gjejni kohë të lirë për partnerin tuaj dhe atë ta vendoni si parësi. Ato momente duhet të jenë më të rëndësishme se puna, paret, a ndonjëher dhe shoqet/kët.

2. Tregoni ndonjë nga sekretet me partnerin
Të gjithë kan sekrete, por kur ndonjë prej tyre do të ndani me partnerin atëher ju ndani edhe posacërisht ndjenjë të përbashkët e të treguarës. Familja dhe shoqëria për disa sende nuk është patjetër të din.

3. Organizoni daljet e natës
Pa dallim se a bohet fjal për dalje vetëm për ju dy apo do të dilni në kafe me shoqërin, daljet janë shum të rëndësishme madje edhe nëse jeni në lidhje të gjatë me personin e njejtë.


4. Zbukuroni jetën dashurike
Nëse seksi në lidhjen tuaj bëhet monoton dhe ajo ju pengon provoni edhe atë pjesë ta "оrganizoni" dhe mundohuni
 
Advertisement
 
Chati
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=