Humor
 Plaku dhe Plaka

Nje nate plaku dhe plaka ben bast se kush do te fikte qiririn me pordhe.

Fillon plaku i pari se fik qiririn
Ja fut plaka e fik.
Nxefet plaku dhe i thate plakes ta provonin prape.
Ja fut plaku se fik.
Ja fut plaka e fik.
Terbohet plaku dhe dhe e provon prape,
Por prap plaka fiton.

Nga terbimi i madh plaku kap plaken dhe i sheh bythen.

- Oj plake paske bere me hile, e paske bythen dy grykeshe.

 
 
 

Nje anglez shkon ne Shqiperi per te ndihmuar ne nje fshat te Burrelit. Duke ecur ne kembe neper pyll bashke me kryeplakun i pihet yje. Kryeplaku shef nje pellg dhe ulet ne gjunje per te pire:
Anglezi i thote:

- O maj got (Oh my God = O zot i madh)
- Dhe plaku ia kthen:
- Hec or ti dashke dhe gote ne mes pyllit.

 
 
 


 
Humor me Bjondina

Biondina dhe banja

Pse biondina kur të lahet e lë derën e banjës hapur
Sepse frikësohet mos po e sheh kush për vrimë të çelësit

Biondina dhe seksi

Pse biondinës nuk i dëgjohet zëri gjatë seksit
Sepse i ka thënë nëna të mos flasë me njerëz të huaj

Biondina dhe interneti

Pse në monitor të kompjuterit mbesin gjurmët e këmbëve
Sepse biondina ka dashtë të hyjë në internet.

Biondina dhe muri

Pse rrëzohet muri kur mbështetet biondina në të
Sepse me i mençuri lëshon pe

Biondina në kinema

Pse biondina ulet në rreshtin e parë në kinema
Sepse dëshiron ta shohë filmin e para

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Advertisement
 
Chati
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=