Kuptimii i shkronjave.
 

               KuPtiMi  shkronjave...
A- te don por nuk qfaqet ndaj teje
B- te simpatizon
C -ka koh qe eshte ftohut nga ti
Ç -te shef duke u kthyer nga shkolla
D- gjithmon doni te jeni te lumtur
DH -te urren mbas shpine
E -me von mendon seriozisht
Ë- e shef ne korze
F- eshte besnik
G   - mos prano se eshte serioz
GJ -   eshte njeri simpatik
H -eshte duke ju percjellur
I I -pelqejn kembet e tua
J- e ka kapur dashurija
K -ka   shkuar pa te lajmruar
L -I pelqen stili yt
M -ka menduar heret per ty
N -jeni te pershtatshem
NJ -e genjen vetveten
O -I pelqen vallzimi yt
P -do martoheni dhe do te jeni te lumtur
Q- te duket se te don port e mashtron
R- te don por mos
S -gjithmon deshironi te jeni te lumtur
SH -keni dasht pa hajgare
T -duaje se je ne rrug t emir
U -eshte besnik dhe te percjell
V -gjithmon ne jet jeni te gezuar
X- deshiron te jesh serioze
XH -s'te don
Y -rrethi nuk ta pelqen
Z- mendon se jeni e shqetsuar
ZH -mos kthe shoqeri ne dashuri
L -eshte njeri I mir A thua me don?

 
Advertisement
 
Chati
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=